Завршна приредба кикиндских малишана из ПУ „Драгољуб Удицки“

КИКИНДА: На стадиону ОФК Кикинде пред великим бројем посетилаца, 444 малишана Предшколске установе ''Драгољуб Удицки'' имало је завршну приредбу која је ове године одржана под слоганом ''Кад си срећан, плеши''.
k
Фото: kikinda.org.rs

Свечаност је, како се наводи на сајту Града, отворио градоначелник Кикинде, Никола Лукач, који је том приликом истакао да ова манифестација постаје лепа традиција и да ће Град Кикинда учинити све да тој деци и наредним генерацијама учини ову средину још лепшим местом за живот, учење, играње како би осмеси малишана целе године били на њиховим лицима.

Нема ничег лепшег него када нам Предшколска установа за свим својим запосленима приреди овако леп испраћај предшколаца, а још лепше је што ће 444 малишана на јесен кренути у школу на најлепши могући начин. Ова манифестација дивна је прилика да сви родитељи, баке и деке као и сви они који су били на нашем стадиону, погледају представу, осете ту енергију, осмех наше деце која крећу у још лепшу будућност, поручио је Лукач.

Малишани су се на најлепши могући начин опростили од својих вртића спремни за наредне кораке који их очекују.

Наш град је град добрих људи, а вртић је место где деца уживају, где су малишани срећни и насмејани, где снови немају границе, где влада љубав, другарство и пријатељство. Где год да су деца, нама даје позитивну енергију и све оно најлепше што смо успели да прикажемо и урадили на понос наше установе, нешто што ће деца и њихови најмилији памтити до краја живота, додала је Кристина Дрљић, директорка Предшколске установе ''Драгољуб Удицки''.

EUR/RSD 117.2760
Најновије вести