Председник кулске општине Дамјан Миљанић прима грађане

КУЛА: Први састанак председника Општине Кула Дамјана Миљанића са грађанима, протекао је у знаку гужве која се створила испред кабинета.
kula miljanic
Фото: Општина Кула

Због великог интересовања Миљанић је продужио разговор за сат времена. Суграђани су за председника општине имали бројна питања, износили су личне и социјалне потешкоће, проблеме повезане с комуналијама и инфраструктуром, потешкоће у раду неких удружења… Неки од изнесених проблема нису били у надлежности локалне самоуправе.

„Оно што је у надлежности општине одмах ћемо решавати или пак убрзати, а кад је реч о оном што није у надлежности локалне самоуправе укључићемо се и покушати да помогнемо у решавању“, изјавио је Дамјан Миљанић.

Већ сутра (5. март) Миљанић ће наставити да прима Куљане, што ће убудуће бити пракса радним данима, од 6.30 до 7 часова, осим средом. У среду ће житеље Куле примати помоћница председника општине Јелена Павков, од 8 до 12 часова.

Председник општине у суботу  9. марта разговараће са житељима Сивца, од 8 до 11 часова у Месној заједници. Састанку ће присуствовати и секретар МЗ  Бобан Дамјановић и директор ЈКП „Радник” Жељко Маџарев.

З. Д.

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести