Познати амерички јутјубер у новом видеу представио Зрењанин

ЗРЕЊАНИН: Американац Крис Родригез, који на Јутјуб каналу TravelwithChris објављује путописне репортаже, посетио је Зрењанин. Видео, односно влог, у трајању од близу 17 минута, премијерно је приказао пре неколико дана, иако је снимљен почетком године. Град на обалама Бегеја овај младић посетио је у друштву пријатеља који такође имају Јутјуб канале и на њима објављују занимљиве видео прилоге, а у питању су Итамар Мизрахи и Јиммy (Divert Living).
e
Фото: Youtube Printscreen

Крис је био смештен у апартману у централној градској улици, а први утисак о Зрењанину му је био да помало личи на Нови Сад. Био је срећан јер су га поједини Зрењанинци препознали на улици, питајући га да ли је то заиста он. С обзиром на то да је био нерадни дан, гости из иностранства нису били у прилици да обиђу овдашње знаменитости, али су прошетали центром града и са пратиоцима поделили своје импресије.

– Централно градско језеро ми се чини као одлично место за седење по лепом летњем дану. Чуо сам и да је Народни музеј прелеп, а претпостављам да је и шетња по Градској кући невероватна. Међутим, сада немамо могућност да све то обиђемо – испричао је Крис Родригез.

Овај момак, иначе, путује по свету више од три и по године. Како је навео, цео тај начин живота више је био случајност него што га је сањао и планирао.

– Када ме је 2017. године најбољи пријатељ убедио да купим карту у једном правцу и са њим пођем у Аустралију, цео мој живот се променио и никада се нисам освртао назад. На овом каналу ћу вам показати овај невероватни свет. Овде вас чекају авантуре, храна и невероватне приче – истакао је Крис у опису свог Јутјуб канала.      

   Ж. Б.

EUR/RSD 117.5731
Најновије вести