Кикинда: Победнику ноћног турнира у баскету 3X3 110.000 динара

КИКИНДА: Спортски савез Кикинде и Град Кикинда организоваће од 10. августа ноћни турнир у баскету 3X3.
k
Фото: kikinda.org.rs

Турнир ће се, како наводе на сајту Града, одвијати на платоу код Православног храма на Градском тргу после 20 сати.

Организатори су припремили 110.000 динара за првопласирану екипу, 70.000 динара добиће освајачи другог места, док је за трећепласирану екипу предвиђено 30.000 динара. Котизација по екипи износи 5.000 динара. Све заинтересоване екипе треба да се пријаве најкасније до 8. августа на телефоне 060/616-0944 или 065/289-8912. Градоначелник Кикинде, Никола Лукач, најављујући турнир са председницом Спортског савеза Кикинде, Јеленом Бакић, истакао је да Кикинђани могу да очекују прави спортски спектакл у баскету који ће се играти под рефклекторима, на врхунској подлози, у идеалним условима по светским стандардима.

Град Кикинда је град спорта, тако да смо припремили врхунски турнир у баскету и то након сјајног успеха наших репрезентативаца. Публика моћи да очекује спектакл, одличне партије и велики одзив играча, који ће нам показати зашто су српски баскеташи најбољи на свету. Позивам наше суграђане, али и екипе из других градова да се пријаве и да се такмиче на нашем турниру који ћемо организовати на Градском тргу, под рефлекторима, у идеалним условима, уз бројне промоције и ревијалне утакмице, како би погледала квалитетан садржај у оквиру Кикиндског лета који је ове године на заиста завидном нивоу, поручио је Лукач.

Кошаркашки савез Војводине обезбедио је иделане услове по светским стандардима за такмичење:

Кикинђани ће после две године паузе овог лета поново уживати у атрактивној и лепој спортској манифестацији. Такмичење је ранијих година било организовано у дворишту Гимназије, а овога пута баскет ће се играти на Тргу, на платоу испред Православне цркве. Када је у питању котизација, она износи 5. 000 динара. Фонд награда је заиста велики и то захваљујући великој подршци Града Кикинде, подсетила је Јелена Бакић, председница Спортског савеза Кикинде.

EUR/RSD 117.2824
Најновије вести