И бенд С.А.Р.С. на фестивалу „Бечеј ноћу“

Само што је стигла вест да је песма ,,Лутка" групе С.А.Р.С. најемитованија нумера у 2018. години, за шта је бенд примио и ласкаву ГОДУМ награду, Општина Бечеј је обелоданила да ће управо овај бенд увеличати треће издање једнодневног фестивала ,,Бечеј ноћу"!
j
Фото: jan kocijan

С.А.Р.С. се придружио сјајној екипи, која ће се окупити 15. јуна на централном бечејском Тргу ослобођења са почетком у 19:30. 

Од раније је познато да ће у бечејску ноћ да нас уведу Парни ваљак и мађарска атракција Ladanybene 27, а поред њих наступиће и С.А.Р.С. као и Тијана Дапчевић, Дечји хор ,,Чаролија" и Дејан Цукић и Спори ритам као специјални гости. 

Дејан Цукић је у сусрет трећем издању фестивала припремио изненађење за све Бечејце - нову верзију песме „Бечеј ноћу“, коју у оригиналу изводи Ева Браун. Са глумицом Јеленом Гавриловић снимио је и видео спот на атрактивним бечејским локацијама, који ће ускоро представити. 

Подсећамо да је после успеха другог издања манифестације ,,Бечеј ноћу" одржане у јуну 2018. године, а која је угостила на Тргу ослобођења више од 10.000 људи, Општина Бечеј одлучила да поклони суграђанима и гостима града још једну ноћ за памћење - још светлију, са још атрактивнијим музичким и културноуметничким програмом.

 

 

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести