Донација болници у Митровици: Јастуци за сва одељења

СРЕМСКА МИТРОВИЦА: Општој болници у Сремској Митровици допремљена је ових дана вредна донација познате кинеске компаније „Healthcare”, која успешно послује у Руми. Реч је о 423 јастука од меморијске пене, намењених хоспитализованим пацијентима у одељењима ове здравствене установе.
с
Фото: Општа болница Сремска Митровица

Заменик генералног директора „Healthcare” д.о.о. из Руме Срђан Попов, изразио је задовољство, што су као компанија у могућности да одговоре на захтеве локалних заједница у Срему, а с обзиром на то да се овде лечи велики број грађана, одлучили су да за потребе пацијената поклоне јастуке. Попов је напоменуо да се нада да ће и убудуће бити у могућности да помогну новим донацијама.

- Обратили смо се компанији из Руме за помоћ у виду донације јастука за нашу болницу и могу слободно да кажем да је ово једна од највреднијих тог типа коју смо икада имали. Захвални смо људима који су препознали нашу потребу и исказали високу социјалну одговорност. Јастуци ће бити распоређени на сва одељења – рекао је прим. др Драган Малобабић, в. д. директора сремскомитровачке болнице и ову прилику искористио да захвали свим суграђанима, фирмама и компанијама који су својим донацијама помогли рад установе у протекле две године. 

В. Х.

EUR/RSD 117.3079
Најновије вести