Бесплатно породично саветовалиште у Бачком Петровцу

БАЧКИ ПЕТРОВАЦ: Брачно и породично саветовалиште “Родинка” у Бачком Петровцу нуди бесплатну стручну помоћ и подршку свим становницима са територије ове општине који имају питања или недоумице на партнерском, брачном, родитељском, породичном или личном плану.
Bački Petrovac  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Бачки Петровац  Фото: Дневник.рс

Заказивање термина може се обавити путем броја 021/780-057 или личним доласком у Центар за социјални рад Бачки Петровац. Рад са терапеутима одвија се радним данима у периоду од 15 до 18 часова.

Као новина у Саветовалишту представљена је помоћ и подршка дефектолога. Из Саветовалишта напомињу да је време за дефектолога када је дете рођено са ризичним фактором или када касни говорно-језички развој.

Позивају такође да им се обрате родитељи уколико код детета примете касни социо-емоционални развој, односно када дете не успоставља контакт очима, не одазива се на име или се игра своди на играње само са деловима играчака, што траје дужи временски период. Дефектолог може да пружи помоћ и уколико дете има проблем са фином моториком и графомоториком, читањем или писањем, учењем, али и када је превише или премало осетљиво на стимулусе из окружења.

 

М. Сћ

 

EUR/RSD 117.5697
Најновије вести