пензионери

Економија / Наслови Најава повећања примања обрадовала и умирила пензионере
БЕОГРАД: У пензионерским организацијама у Србији подржавају и поздрављају најаву председника Александра Вучића да ће пензије бити повећане за око 18 одсто и оцењују да је та најава умирила пензионере, донела им психолошко олакшање и наду да ће се њихово материјално стање побољшати.
Друштво Старије жене у већем ризику дискриминације него мушкарци
Заштитник грађана Зоран Пашалић изјавио је  да се мора спречити сваки облик непоштовања и насиља према старијим лицима, било да је оно физичко, психичко или економско, а да свако занемаривање истих треба бити јавно осуђено, преноси Танјуг.
Друштво Бесплатан опоравак у бањама за 16.800 пензионера
БЕОГРАД: Објављена је коначна ранг листа пензионера који ће ове године моћи да иду у бање о трошку Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање.
Друштво У среду коначна ранг листа пензионера за одлазак у бање
БЕОГРАД: Коначна ранг листа пензионера који су остварили право на бесплатну рехабилитацију у бањама ове године, биће објављена сутра, саопштио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО).
Економија / Наслови Пензионери траже састанак с Вучићем
БЕОГРАД: Удружење синдиката пензионера Србије затражило је састанак с председником Александром Вучићем због драстичног погоршања њиховог материјалног положаја.
Друштво Бесплатан одмор за 16.800 пензионера, конкурс отворен до 21. априла
БЕОГРАД: Пензионери чија примања нису већа од 30.978 динара, могу до 21. априла да се јаве на конкурс за бесплатну рехабилитацију, који је објавио Републички Фонд за пензијско и инвалидско осигурање, изјавила је за Танјуг Јелица Тимотијевић из тог Фонда.
Економија / Наслови Све више пензионера у Србији ради, процене и до 15 одсто
БЕОГРАД: Све више пензионера у Србији ради да би прехранили и помогли своје породице и то углавном за мању плату од радника у сталном радном односу.
Нови Сад Креативна радионица за пензионере у четвртак у Музеју Војводине
НОВИ САД: Поводом изложбе ''Тамо где сеоба завршава – од римске Паноније до данашње Војводине'', ауторке мр Тијане Станковић Пештерац, Одељење за педагошки рад и односе с јавношћу,  у четвртак, 17. фебруара, у 16 часова, у Музеју Војводине (Дунавска 35) биће организована музејска креативна радионица за пензионере, под називом ''Тријумфална поворка римске војске на цветном путу''
Економија / Наслови Пензионерима од државе по 20.000 динара
БЕОГРАД: За пензионере у Србији, њих нешто више од 1,66 милиона, колико их има на платном списку Фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО), сутра ће почети исплата државне помоћи у износу од по 20.000 динара.
Економија / Наслови Догодине раст пензија 10 одсто због инфлације
Србија је избегла замку увођења обавезних приватних пензија као што су то неуспешно урадиле скоро све земље Источне Европе, изјавио је Тањугу члан Фискалног савета Никола Алтипармаков и истакао да се показало да су обавезне приватне пензије мање од државних и да их треба користити само као додатну штедњу за приход у старости.
EUR/RSD 117.3909
Најновије вести