стечај

Економија / Наслови C&A Moda у стечају - попис имовине, затварање радњи
БЕОГРАД: Привредни суд отворио је стечајни поступак над компанијом " C&A Moda RS", а у решењу се наводи да су продавнице затворене те да раде пописне комисије.
Економија / Наслови "C&A Moda RS" у стечајном поступку, дуг 5,4 милиона евра
БЕОГРАД: Привредни суд покренуо је претходни стечајни поступак и одредио меру обезбеђења како би се спречиле промене на имовини дужника "C&A Мода РС" који за царине и ПДВ тренутно дугује 596 милиона динара, наводи се у решењу објављеном на интернет страници тог суда.
Економија / Наслови C&A Србија иде у стечај, буџет оштећен за шест милиона евра
БЕОГРАД: Компанија C&A Србија, део холандског бренда робних кућа за одећу, прогласила је инсолвентност и покренула стечајни поступак, а Управа царина открила је да су службеници иностране модне компаније и једне шпедитерске фирме направили штету за државни буџет на основу неплаћених увозних дажбина у висини од најмање шест милиона евра.
Економија / Наслови Бања Ромулијана у стечају понуђена за 103 милиона динара
ГАЗМИГРАДСКА БАЊА: Фирма Ромулијана у стечају понуђена је на продају јавним надметањем по почетној цени од 103,2 милиона динара, објавио је данас стечајни управник.
Економија Понуђена имовина Југобанке у Бечићима и Књажевцу
БЕЧИЋИ/КЊАЖЕВАЦ: Некретнине Југобанке у стечају у Бечићима и Књажевцу процењене на укупно 419.000 евра понуђене су на продају.
Војводина Предложена главна деоба предузећа "Војводинапут"
ЗРЕЊАНИН: Зрењанинско предузеће „Војводинапут“ продато је шабачкој фирми „Хидроопрема“, па ће о даљој судбини ове некада успешне путарске фирме одлучивати нови власник.
Економија / Наслови Понуђена некретнина МБ Унион банке вредна 1,8 милиона евра
БЕОГРАД: Некретнина МБ Унион банке у стечају, процењене на 1,8 милиона евра, понудила је на продају Агенција за осигурање депозита.
Војводина Имовина кањишке Слоге понуђена за 90 милиона динара
КАЊИЖА: АД "Слога" у стечају, чија имовина су дистрибутивне гасоводне мреже, одмарилиште на Тиси и комплекс објеката у Кањижи, понуђена је на продају као правно лице по почетној цени од 89,9 милиона динара, објављено је данас.
Економија Понуђено седам некретнина Београдске банке у стечају
БЕОГРАД: Седам некретнина чија је вредност процењења од 20.000 до 141.000 евра у власништву Београдске банке А.Д. у стечају, понуђено је на продају непосредном погодбом уз електронско побољшање понуда, објавила је Агенција за осигурање депозита (АОД) која је стечајни управник.
Економија / Наслови Панчевачка Азотара у стечају понуђена за 581 милиона динара
ПАНЧЕВО: Фабрика вештачких ђубрива и азотних једињења ХИП-Азотара у стечају понуђена је на продају по трећи пут по додатно умањеној почетној цени од 581,3 милиона динара, објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
EUR/RSD 117.3314
Најновије вести