стечај

Економија Понуђена имовина Југобанке у Бечићима и Књажевцу
БЕЧИЋИ/КЊАЖЕВАЦ: Некретнине Југобанке у стечају у Бечићима и Књажевцу процењене на укупно 419.000 евра понуђене су на продају.
Војводина Предложена главна деоба предузећа "Војводинапут"
ЗРЕЊАНИН: Зрењанинско предузеће „Војводинапут“ продато је шабачкој фирми „Хидроопрема“, па ће о даљој судбини ове некада успешне путарске фирме одлучивати нови власник.
Економија / Наслови Понуђена некретнина МБ Унион банке вредна 1,8 милиона евра
БЕОГРАД: Некретнина МБ Унион банке у стечају, процењене на 1,8 милиона евра, понудила је на продају Агенција за осигурање депозита.
Војводина Имовина кањишке Слоге понуђена за 90 милиона динара
КАЊИЖА: АД "Слога" у стечају, чија имовина су дистрибутивне гасоводне мреже, одмарилиште на Тиси и комплекс објеката у Кањижи, понуђена је на продају као правно лице по почетној цени од 89,9 милиона динара, објављено је данас.
Економија Понуђено седам некретнина Београдске банке у стечају
БЕОГРАД: Седам некретнина чија је вредност процењења од 20.000 до 141.000 евра у власништву Београдске банке А.Д. у стечају, понуђено је на продају непосредном погодбом уз електронско побољшање понуда, објавила је Агенција за осигурање депозита (АОД) која је стечајни управник.
Економија / Наслови Панчевачка Азотара у стечају понуђена за 581 милиона динара
ПАНЧЕВО: Фабрика вештачких ђубрива и азотних једињења ХИП-Азотара у стечају понуђена је на продају по трећи пут по додатно умањеној почетној цени од 581,3 милиона динара, објавила је данас Агенција за лиценцирање стечајних управника.
Економија / Наслови Понуђено 13 некретнина Развојне банке Војводине у стечају
БЕОГРАД/НОВИ САД: Више некретнина Развојне банке Војводине у стечају, процењене од 2,5 до 415 хиљада евра, понудила је на продају Агенција за осигурање депозита.
Економија / Наслови Аустрија: Талас стечаја уследиће најкасније у другој половини године
БЕЧ: Мере помоћи у корона кризи су довеле у Аустрији до "огромног застоја у стечају", а заједно са растућим задуживањем домаћинстава најкасније у другој половини ове године прети огроман талас стечаја, упозорава "Алпенлендише Кредиторенвербанд" (АКВ).
Економија / Наслови Понуђена имовина ковинског Југопревоза
КОВИН: Имовина Југопревоза у стечају из Ковина вредна 110 милиона динара понуђена на продају, објављено је данас.
Економија / Наслови Од почетка године у Србији 316 стечајних поступака
БЕОГРАД: Од почетка године у Србији је отворено 316 стечајних поступака од чега 98 пред Привредним судом у Београду, наводи се у информацији Агенције за лиценцирање стечајних управника која је обухватила период до 2. децембра.
EUR/RSD 117.5783
Најновије вести