Масакр у ЗГ: Убица није хтео да се преда, не се зна се мотив

ЗАГРЕБ: Шестоструки убица из новозагребачког насеља Кајзерице, који је јутрос приликом хапшења извршио самоубиство, није желео да се преда, саопштила је полиција на ванредној конференцији за новинаре.
z
Фото: Tanjug

На конференцији је потврђено да је убица из Игор Нађ (36) из Вуковара. 

На месту догађаја пронађено је шест мртвих особа. Два мушкарца, три жене и дете. Дошли смо до податка да би се једна особа могла довести у везу са овим делом. Та особа је повезана с једном од жртава тако што имају заједничко дете, рекли су из полиције на ванредној конференцији за новинаре, преноси Индекс.

Како су навели, након што су сазнали којим возилом се та особа удаљила, кренуло је интензивно трагање и око 3.30 на подручју Брезовице лоцирани су возило и убица.

Он је након позива на предају починио самоубиство, речено је из полиције, као и да мотив убиства за сада није познат.

Из полиције су открили да је заједничко дете убице и једне од жртава седмомесечна беба, која је смештена у одговарајућу установу.

Додали су да раније није било претњи починитеља жртви, као и да је убица 2016. године евидентиран за прекршај због кршења реда и мира на Трешњевци.

На месту извршења самоубиства пронађено је ватрено оружје којим је самоубиство извршено, рекли су из полиције.

Убиство је починио Игор Нађ из Вуковара, а његове жртве биле су две сестре, њихови родитељи, дете једне од сестара и дечко једне од сестара.

Један од инспектора који је радио увиђај, рекао је да више од 30 година ради увиђајима, али да овако нешто није видео, преноси Вечерњи лист.

Од дојаве о пуцњави до доласка полиције у кварт прошло је, кажу становници Кајзерице, десетак минута. 

Наједном су само нахрупили. Неки под сиренама, неки без њих, али јурили су као да нема сутра, рекле су комшије и додале да је полиција одмах почела да испитује окупљене грађане.

EUR/RSD 117.2745
Најновије вести