У Немачкој продавац тражио ношење маске, купац га тукао

БЕРЛИН: На бензинској пумпи у Немачкој данас је дошло до инцидента, када је купац ударио продавца који је инсистирао на ношењу маске.
zastitna maska, pixabay
Фото: pixabay.com

Полиција у граду Бремену саопштила је да је до свађе дошло када је 21-годишња муштерија без маске ушла у продавницу на бензинској пумпи да плати гориво, преноси АП.

Након што је 67-годишњи продавац истакао да је ношење маске обавезно, дошло је до свађе са купцем, наводи се у саопштењу полиције.

Муштерија је изашла из продавнице, да би се потом вратила са маском, ударила продавца и шутирала га док је мушкарац лежао на поду.

У саопштењу полиције додаје се да је продавац пумпе одведен на амбулатно лечење, а да се 21-годишњи мушкарац убрзо након инцидента вратио на лице места и предао полицији.

Овај инцидент у Бремену догодио се месец дана након што је у западној Немачкој смртно упуцан радник једне бензинске пумпе, када је опоменуо мушкарца који је одбио да стави маску.

Обавезно ношење маске је и даље мера која се примењује у продавницама и неким другим затвореним просторијама у Немачкој, наводи АП.

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести