СЗО ванредно заседа због мајмунских богиња

ЖЕНЕВА: Светска здравствена организација је за 23. јун сазвала састанак Комитет за хитне случајеве, на коме треба да буде процењено да ли ширење мајмунских богиња представља ванредну ситуацију за јавно здравље у међународним оквирима.
szo
Фото: Printscreen

Највећи ниво упозорења здравствене агенције Уједињених нација је за сада издат само за пандемију ковида и дечју парализу, пренео је Ројтерс.

Ове године је у 39 земаља пријављено 1.600 случајева мајмунских богиња, као и 1.500 случајева на које се сумња, док је преминуле 72 људи, навео је СЗО.

Majmunska vremena
14.06.2022 • 18:31
Eto nam nove naredbe za ubrizgavanje novih vakcina protiv majmunskih boginja. Ne znam da li ce narod sirom sveta prihvatiti ovo novo majmunisanje? Sve je moguce u majmunskim vremenima. Vec cujem komentare da ce sada umesto ne uspelih kovid, ugradjivati majmunseke "cipove". Ova teza ce biti verovatnija jer oni koji su izmajmunisani od onih "gore" moraju da stvore, u narodima, takvu paniku da moraju pristati na "cipovanje". Razlog je mnogo jasniji od prethodnog zbog nedostatka znanja o majmunima.
Majmunska vremena
14.06.2022 • 18:43
Ovoga puta ce nas podsetiti na teoriju coveka koji je tvrdio da su njegovi preci postali od majmunolikih "ljudi". Ubedjivace nas da primimo nove "cipove" preko majmunskih vakcina, jer ukoliko na to ne prisatenemo, prikazivace nam simultane filmove, kako postoji velika mogucnost da preko "dobijenih" boginja, mozemo poprimiti neke osobine predaka, onih koji veruju do sadasnjoj teoriji o njihovom postanku na ovoj, za sada jedinoj naseljenoj humanoidima planeti. Zar treba da nas iznenade?
Majmunska vremena
14.06.2022 • 18:56
Ne! Jer su nas sumnjivci, pomenute teorije, toliko puta uveravali u suprotno, da je to prihvaceno bez protivljenja. Zapravo, da nekima nisu potrebne vakcine, kako bi zadrzali nareceni oblik od Boga im dati, jer su samovoljno pristali da budu izmajmunisani, tako da je ostala tvrdnja da niko nije dokazao da je covek postao od majmuna, a da se suprotno moze desiti. Uostalom, Uostalom, za mnoge ce biti i dokaz prihvatanje primanja majmunskih "cipova" preko novoizmisljenih vakcina.
Majmunska vremena
14.06.2022 • 19:25
Samo se pitam, jer nisam sklon u nevericama da skitam - da li ce biti dovoljno banana, u proklamovanoj nestasici proizvodnje hrane? Ipak nam preostaje da verujemo u opstanak, u propagiranom amargedonskom nestanku. Sto bi neki rekli - moze biti, ali ne mora da znaci. Sve je relativno u poljuljanoj teoriji relativiteta. Ne verovanje je sumnja, verovanja u nesto. Bilo stvarno ili imaginarno. A sve cesce nam se desava ovo drugo. U prihvatnju ne realne "realnosti", deo smo sumornih, u naslovu vremena
EUR/RSD 117.3269
Најновије вести