Лавров пожелео Додику брз опоравак

МОСКВА: Министар иностраних послова Руске Федерације Сергеј Лавров пожелео је српском члану и председавајућем Председништва БиХ Милораду Додику брз опоравак и повратак редовним обавезама "на добробит интереса два братска народа".
Dodrik i Lavrov Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Лавров је изразио уверење да ће Додик као неко ко је одлучан, мудар и непоколебљив убрзо успети да побиједи инфекцију корона вируса.

Руски шеф дипломатије је истакао да са великом пажњом прати информације о здравственом стању и хоспитализацији српског члана Председништва БиХ и изразио задовољство чињеницом да терапија коју прима на Унивезитетском клиничком центру Републике Српске даја позитивне резултате и да се његово здравље поправља.

Лавров је рекао да, уколико буде потребно, Русија је спремна да пружи сваку врсту помоћи у Додиковом лечењу, преноси Срна.

Министар иностраних послова Руске Федерације још једном је захвалио Додику на срдачном дочеку и традиционалном гостопримству који је приређен њему и руској делегацији током недавне посете Републици Српској и БиХ.

Лавров је додао да се интензивно ради и на реализацији договора постигнутих приликом посете руске делегације Српској и БиХ.

EUR/RSD 117.5737
Најновије вести