Братислава: Пуцњава у центру града, мушкарац рањен

БРАТИСЛАВА:  У пуцњави која се данас догодила у центру словачке престонице Братиславе рањен је мушкарац, а полиција спроводи истрагу, јавља ТАСР.
Slovačka, Bratislava Foto:freeimages.com
Фото: freeimages.com

БРАТИСЛАВА:  У пуцњави која се данас догодила у центру словачке престонице Братиславе рањен је мушкарац, а полиција спроводи истрагу, јавља ТАСР, док водећи словачки лист "СМЕ" наводи изјаве очевидаца да је мушкарац наоружан ножем претио да ће побити полицајце, након чега су они пуцали у њега.

ТАСР наводи се да се пуцњава десила у Обходној улици у старом, историјском делу Братиславе, а на терен су изашли полиција и Хитна помоћ."Мушкарац је упуцан, случај је под истрагом", казала је словачкој агенцији портпаролка регионалне полиције Братиславе Вероника Сламкова.

"СМЕ" наводи да је полиција прво примила информацију да је у улици, познатој по великом броју продавница, наводно рањена жена, након чега је улица блокирана.Према речима очевидаца, полиција је наишла на агресивног мушкарца наоружаног ножем који је почео виче да ће побити полицајце, а након што је упркос упозорењу наставио да корача ка њима и прети им, они су у испалили два хица.

Братиславска полиција је на Фејсбуку објавила да је ситуација сада под контролом и да је рањен само агресивни мушкарац.

EUR/RSD 117.3294
Најновије вести