Серена Вилијамс се посвађала са организаторима Вимблдона

ЛОНДОН: Легендарна америчка тенисерка Серена Вилијамс посвађала се са организаторима Вимблдона због чега је одбила да се појави на прослави стоте годишњице Централног терена, преносе британски медији.
Vilijams Serena/Fonet/AP
Фото: FoNet

Британски "Тајмс" подсећа да је трећег јула организована специјална церемонија којој је присуствовао велики број бивших и садашњих тенисера, који су освајали Вимблдон.

Серена Вилијамс је седам пута тријумфовала у синглу, а шест пута је освојила Вимблдон у дубл конкуренцији. Она је добила специјалну позивницу за наступ на Вимблдону, али је поражена већ у првом колу од Хармони Тан.

Вилијамсова је добила позив да се појави на свечаности на Централном терену, али није присуствовала, пошто је тврдила да је морала да из приватних разлога напусти Лондон.

Међутим, "Тајмс" тврди да је легендарна америчка тенисерка у време прославе била у Лондону, пошто је присуствовала једном концерту у Хајд парку. Британски медији наводе да се Американка посвађала са организаторима турнира, који нису желели да испуне њене захтеве.

Серена Вилијамс је, између осталог, од организатора тражила пет службених аутомобила, који би били две недеље на располагању њеној породици. Организатори Вимблдона су одбили њен захтев, а она није хтела да се појави на прослави стоте годишњице Централног терена.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести