Мекинро: Ђоковић ће бити лош момак до краја каријере

Џон Мекинро, седмоструки Гренд слем шампион, изјавио је да ће Новака Ђоковића скупо коштати потез на УС опену, где је дисквалификован пошто је нехотице лоптицом погодио линијског судију.
djokovic us open
Фото: FoNet

"Мислим да га је савладао притисак. Пуно тога се дешавало ван терена и очигледно је да је то утицало на њега. Свидело се то њему или, постаће лош момак до краја каријере", изјавио је Мекинро за ЕСПН.

Мекинро једва чека Новаков одговор на терену.

"Биће занимљиво видети како ће то да реши. Нисам рекао да не може да се опорави", додао је Мекинро, који је четири пута освајао трофеј на УС опену и који верује у Новаков повратак.

"Мислим да би могао да се опорави. Јури историју и да престигне Надала и Федерера на листи по броју Гренд слемова. Млађи је, сви то знамо, и много тога му иде на руку. Ипак, ово је мрља коју неће моћи да избрише, свидело му се то или не".

Мекинро је онда изнео серију питања.

"Како ће са овим да се носи? Каква ће бити реакција осталих играча? Какву ће реакцију добити када се буду вратили навијачи? Све су то питања на које нема одговора у овом тренутку. Запањен сам шта је урадио и то у ситуацији када је апсолутни фаворит", поручио је Мекинро.

(Б92)

EUR/RSD 117.5754
Најновије вести