Поп Лазић: Најбитније тек следи

СЕУЛ: Рукометашица Србије Слађана Поп Лазић, пред сусрет са Мађарском на турниру у Сеулу, изјавила је да ће играчице дати све од себе да изборе позитиван резултат.
poplazic_dres
Фото: РСС

Изабранице Љубомира Обрадовића после два кола на турниру у Јужној Кореји, имају половичан учинак - победиле су домаћина (27:26) и убедљиво су поражене од Русије (43:25).

"Турнир је стварно јак. Победиле смо Кореју, бориле смо се до последњег тренутка. Нисмо се предавале. Уследио је меч са Рускињама, које су дан раније победиле и Мађарску. На нас је утицала промена и неспавање, резултат није баш реалан, али тако је како је. Настављамо даље, ту смо да се уигравамо и спремамо за првенство. Даћемо све од себе да утакмицу са Мађарском завршимо позитивним резултатом, иако понављам, најбитније тек следи.", рекла је Поп Лазић за сајт Рукометног савеза Србије.

После турнира у Сеулу рукометашице крећу пут Јапана, где ће од 30. новембра до 15. децембра у граду Кумамото бити одржано Светско првенство, а Србија ће играти у групи А са Анголом, Норвешком, Словенијом, Кубом и Холандијом.

"С ким год да играмо, морам да будемо фокусиране на нас. Ангола није ни мало наивна екипа. Отварање првенства је увек незгодно. Да смо могли да бирамо, Куба би била за тај први дан. Доста тога се променило код Холанђанки, можемо са њима да се носимо. Најтежи ривал биће Норвешка. Не бих волела да са Словенкама играмо меч за пролаз, надам се да ћемо и раније обезбедити пласман у главну фазу. Норвешка, Француска и Русија су главни кандидати за сам врх, али доста репрезентација ће имати екстра мотив због Олимпијских игара", закључила је Поп Лазић.

EUR/RSD 117.5731
Најновије вести