Збиљић: Јединство у клубу јаче него икад

Председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић послао огласио се након утакмице са Партизаном којсу НОвосађани изгубили 4:1 и пред важан дуел са ТСЦ-ом.
2
Фото: ФК Војводина

Први човек „старе даме“ подвукао је да у клубу влада никад јаче јединство и позвао је навијаче и грађане Новог Сада да у суботу у што већем броју дођу на „Карађорђе“ да подрже екипу у дуелу са директним ривалом у борби за пласман у европска такмичења.

„После утакмице са Партизаном, изненадио сам се када сам у појединим медијима прочитао да постоји раздор у Војводини и овим путем желим да, као први човек клуба и домаћин наше Вошине куће, истакнем да постоји апсолутно јединство на нивоу навијачи – играчи – стручни штаб – Управа. Да будем још искенији, никад нисам имао прилику да радим у колективу где влада такво јединство. Сви смо окупљени око исте идеје – да наш клуб иде напред. Овим путем желим и да позовем све суграђане, симпатизере и навијаче Војводине да испунимо трибине нашег „Карађорђа“ на предстојећој утакмици у суботу, да покажемо колико поштујемо и волимо нашу Вошу и да покажемо то јединство и на делу“,поручио је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић.

Утакмица Војводина – ТСЦ на програму је у суботу у 19.00.

Сланинар 100%
04.10.2022 • 16:11
Драгољуб Збиљић Златоусти... Да простите на искрености, уместо паушалних и испразних обећања без основе и покрића, волели би смо то "јединство" да видимо на терену(нарочито против режимске недоношчади) изражено високим пласманом на табели и богатим бодовним салдом. Флоскуле и самохвалисње по медијима, више не пију воду. Трибине ће убрзо аветињски опустети, пошто и мачићи кад -тад прогледају, па где неби и наивни симпатизери и навијачи(ту не убрајам плаћенике са северне трибине) Воше.
EUR/RSD 117.3269
Најновије вести