Станојевић: Очекујемо добру утакмицу против Спартака

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао је да против суботичког Спартака очекује добар меч.
stanojevic
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 19.30 сати на стадиону у Хумској дочекују тим из Суботице у 33. колу Суперлиге.

"Сећамо се последње утакмице са Спартаком коју смо играли у Суботици, која је била веома неизвесна. Спартак напада са доста играча, могу у сваком тренутку да буду опасни. Ми играмо код куће, у доброј смо форми. Очекујемо добру утакмицу", рекао је Станојевић на видео конференцији пред меч.

Шеф струке црно-белих рекао је тим изашао ровит из дуела са Војводином у полуфиналу Купа Србије и да ће против Спартака бити промена у екипи.

"Миљковић је имао један старт на почетку утакмице и не може да игра. Изашли смо доста ровити и проблематични из те утакмице, променићемо доста играча за наредну. То су све нормалне ставри у нашем професионализму", рекао је Станојевић.

Једно од питања новинара за Станојевића било је да ли је наредни период кључан што се тиче његовог опстанка у Партизанау и да ли осећа притисак и обавезу да, уколико буде киксева у Суперлигу и не освоји Куп, понуди оставку као морални чин.

"Неко сам ко се свакодневно доказује, волим да прихватам одговорност и да изнад мог имена увек може да буде знак питања. За мене су најважније ствари да ли вам екипа верује или не верује, да ли вам клуб верује или не и да ли вам навијачи верују или не верују. Ако између те три ствари има неки зарез, можемо да причамо на ту тему", рекао је Станојевић и додао:

"Што се тиче притиска, њега немам јер ја увек наметнем већи притисак него што било ко други може да га наметне, јер сам свестан шта значи водити Партизан. Обавеза и одговорност су огромни. Две ствари су битне за успех тренера, резултат који вам даје легитимитет. Друга важна ствар, ако немате резултате, да ли ви и људи са којима радите имате осећај да то иде у добром правцу. У сваком тренутку сам спреман да ставим знак питања поред свог имена. Увек ће тако бити", закључио је Станојевић.

EUR/RSD 117.5713
Најновије вести