Станојевић: Да не верујемо у титулу ми бисмо одустали

БЕОГРАД: Није је пријатно, видим да се сви понашају као да је Звезда већ узела титулу, пише се с ким ће играти у Лиги шампиона, али ми не одустајемо. Надамо се и нада ће остати док буде математички постојала, рекао је тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић уочи утакмице против Војводине.
partizan logo
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели сутра од 14 сати дочекују Новосађане у мечу петог кола плеј-офа Суперлиге.

"Верујемо, јер да не верујемо, ми бисмо одустали. Веровали смо да могу да киксну у Новом Саду, ако не верујемо, чему онда да играмо. Подсећам да је и председник државе рекао да ће првенство бити регуларно. И било је до полусезоне, а онда се десило да неко није испоштовао председника државе или целу причу. И онда спинови зашто не бисмо победили Напредак, јер је машинерија озбиљна. Мени је само жао што су наши навијачи ушли у вртлог те приче и не дођу да навијају за свој клуб, а не за мене, овог играча или овог председника", истакао је Станојевић.

Он је додао да се "дигла фрка" због дуга Партизана Лугану од 200.000 евра, а када је Звезда дуговала МИлошу Дегенеку 900.000 сви су ћутали.

"Овде момци углавном добијају новац на време, али никоме се не дугује 900.000, мислим да би нас угасили да се то деси. У Партизану нема проблема, јер све побеђујемо. Све је у реду између нас, у руководству, свуда, јер смо узели толико бодова и не одустајемо. Наравно да верујемо, не бисмо победили у Крушевцу, ТСЦ, верујемо, али смо опрезни због ове машинерије Звездине која је покренута од пролећа", поручио је Станојевић.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести