"Синиша, мој отац" - књига Михајловићеве ћерке Викторије

БЕОГРАД: Књига "Синиша, мој отац" о прослављеном српском фудбалеру Синиши Михајловићу, из угла његове ћерке Викторије, изашла је у Србији у издању "Вулкана".
sinisa
Фото: Вулкан

Како се наводи у саопштењу, успомене Синишине ћерке откриће непознато лице великог шампиона, а читаоци ће из прве руке моћи да упознају човека чија прошлост, упркос економским неприликама у бившој Југославији и сенкама рата које су се над земљом надвиле, ипак одише срећом.

Такође, сазнаће више о његовом приватном животу, о детињству и првим корацима у свету фудбала. Откриће се и лице заљубљеног супруга и брижног оца, али и све што је прошао током борбе с опасном болешћу, још једном утакмицом с којом се, као и увек, носио одлучно и храбро.

"Наредник Синиша. Шампион способан да преокрене утакмицу једним неодбрањивим ударцем ка голу. Харизматични тренер који води своју екипу, критикује, храбри је и теши; без длаке на језику, без страха, без бојазни шта ће мислити или рећи други. Човек који је добио хиљаду битака, на терену и у животу. С годинама, његов углед само расте: постао је неприкосновени протагониста италијанског фудбала и пример интегритета, храбрости и посвећености. Али Михајловић није само шампион, вођа, спортски радник – он је и отац и муж заљубљен у своју породицу и поносан на своје порекло", наводе из "Вулкана".

EUR/RSD 117.5697
Најновије вести