Сабо: Овакав меч нисам доживео ни као играч ни као тренер

БАЧКА ТОПОЛА: Тренер фудбалера ТСЦ-а Золтан Сабо честитао је екипи ФЦСБ на пласману у 3. коло квалификација за Лигу Европе, оцењујући да је његова екипа дала све од себе, показала храброст и снагу, али да на крају, у пенал лутрији, једноставно није имала среће.
zoltan sabo
Фото: Золтан Сабо, фото: ФК ТСЦ

Фудбалери ТСЦ-а синоћ су елиминисани у другом колу квалификација за Лигу Европе, након што су у Сенти поражени од румунског ФЦСБ-а после пенала 6:6 - 5:4, а током 120 минута невероватне борбе виђено је 12 голова и два црвена картона.

"Ово је била невероватна утакмица коју смо одлично почели са 2:0. После смо из једне несхватљиве грешке примили први гол, након чега је изгледало да се у екипу увукао страх и нисмо играли како треба. Нажалост, после искључења Дајана Поњевића смо били принуђени да се бранимо, али је добро било што смо после сваког њиховог гола ми одговорили нашим голом и момцима свака част на томе“, рекао је Сабо.

Тренер ТСЦ је похвалио своје играче јер су дали све од себе током меча, чак и када су остали са два играча мање, када је из игре искључен и Владимир Силађи.

"Нисмо одустајали и успели смо да резултатски стижемо ФЦСБ. После продужетака, када су на ред дошли пенали, који су нажалост лутрија, екипа је имала више среће“, рекао је Сабо и додао да веома жали због тога.

"Овакву утакмицу нисам доживео ни као играч, ни као тренер, да са два играћа мање успемо да стижемо противника.“ казао је Сабо.

Историјски меч, прво домаћинство ФК ТСЦ у европском такмичењу дуго ће се памтити, општа је оцена свих у клубу, уз уверење да ће наредну прилику за бољи пласман у Европи, уз мало више среће, искористити.

EUR/RSD 117.5731
Најновије вести