Радован Панков о припремама у Аустрији: Атмосфера у екипи врхунска

Црвена звезда се другу недељу налази на припремама у Аустрији. Одигране су две  утакмице и забележене две победе, а импресије о досадашњем раду изнео је штопер Радован Панков.
pankov
Фото: ФК Црвена звезда

- Мало смо уморни, али то је оно што је нормално у припремном периоду. Морамо да се спремимо како бисмо испунили очекивања наших присталица – рекао је врсни дефанзивац.

Панков се осврнуо и на две контролне утакмице, као и да екипа доста ради на детаљима.

-  Могао је и неки гол више да падне, нарочито у првој утакмици против ГАК-а. Било је и неких пропуста, али то је уобичајено и на нама је да их смањимо на минимум, нарочито ми у одбрани. Радимо доста на детаљима како се то више не би понављало. Задовољан сам што смо постигли доста голова, а могао је бити и који више на ове две утакмице.

Он је истакао да је атмосфера у екипи изванредна.

-  Атмосфера је заиста врхунска и па нам и напоран рад не пада тешко. У претходне две године, колико сам ја овде, не могу да кажем ниједну лошу реч за саиграче. Стварно су изузетни и једва смо чекали да се поново окупимо и кренемо са тренинзима. Ту су шале и забава и увек неко „пецкање“, наравно у границама нормале. Не памтим да је оваква атмосфера владала у неком клубу за који сам играо у каријери.

Снажни штопер  је нагласио да је екипа сложна и да ће бити спремна за старт сезоне.

- Ми смо озбиљна група која се држи заједно. Има свакаквих прича које споља долазе до нас, али не дамо се. Показали смо прошле сезоне да нам нико ништа не може. На старту сезоне играмо дерби са нашим другим највећим ривалом Војводином. Након тога следе изазови у Европи, оно што сваки навијач Звезде воли. Морамо да будемо на високом нивоу када почну европске утакмице – поручио је Панков.      

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести