Новосадска "Стара дама" потписала нови уговор: Воша и "Дриблаб" партнери

ФК Војводина и „Дриблаб“ потписали су уговор о партнерству, за интеграцију напредне статистике и података у све процесе проналажења талената и анализе учинка у спортском менаџменту и скаутинг одељењу новосадског клуба.
1
Фото: А. П. /Марко Јовановић

Црвено-бели ће тако имати приступ обимној бази података коју је развио „Дриблаб“, као и консултантске услуге, уз помоћ који се доносе објективније одлуке.

Спортски директор Новосађана Марко Јовановић, истакао је да ће ова сарадња бити значајна за обе стране.

– Изузетно нам је драго што почињемо сарадњу с „Дрибла­бом“, јер оно што они раде новина је у српском фудбалу - истакао је Јовановић. - То је нешто што сви озбиљни клубови практикују, а Војводина још једном потврђује да се с правом убраја међу њих. Ве­рујем да ћемо имати добру и квалитетну сарадњу, на обострано задовољство.

Генерални директор „Дрибла­ба” Салвадор Кармона, такође је задовољан због будуће сарадње.

– Стицање поверења у клубу с тако дугом традицијом у балканском фудбалу, као што је има ФК Војводина, нови је изазов за нас у индустрији. Србија је нова земља у којој ћемо бити присутни, уз мотивацију да наставимо с иновацијама и нудимо најбољи производ. Верујем да ћемо помоћи Војводини да расте и открива нове, велике таленте – додао је Кармона.

А. П.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести