Луковић: Спремни смо за Шпанију, ради се о изузетно квалитетној селекцији

БУДИМПЕШТА: Кадетска фудбалска селекција Србије у среду од 17 часова игра против Шпаније последњи меч групе Б Европског првенства у Мађарској, а селектор Александар Луковић истиче да су његови изабраници спремни да одиграју добру и квалитетну утакмицу.
Фудбалски савез Србије
Фото: Фудбалски савез Србије

Србији је за пролаз у четвртфинале неопходно да има бољи бодовни учинак против Шпаније него Словенија против Италије.

Луковић истиче да његове изабранике чека велики изазов.

"Верујем да је екипа спремна за сутрашњи меч против Шпаније. Ова два дана смо искористили да се се момци опораве и одморе после утакмице и победе против Италије. Момци су сада у бољем моменту него после првог меча против Словеније и данас ћемо одрадити последњи тренинг пред овај сусрет, где ћемо припремати тактичке варијанте које би могле да нам помогну да сутра одиграмо једну добру и квалитетну утакмицу", рекао је Луковић.

Наставио је селектор са излагањем.

"Одрадили смо анализу Шпанаца, нећу ништа ново рећи, ради се о изузетно квалитетној селекцији, која има јасну и офанзивну и дефанзивну структуру, као и велики индивидуални квалитет. Верујем у наше момке, верујем у оно што радимо и припремићемо утакмицу на најбољи могући начин”, додао је Луковић.

Теоретски, све четири репрезентације из наше групе имају шансу за пролаз у нокаут фазу, што говори о квалитету и изједначености групе Б.

"Тако је, апсолутно се слажем, то је било јасно од првог дана. Али, понављам, гледамо само себе и да одиграмо прави такмичарски меч, будемо мирни у поседу и на тај начин покушамо да контролишемо утакмицу, а опет да будемо добро дефанзивно организовани као против Италије. Заиста верујем у позитиван исход", закључио је селектор Луковић.

EUR/RSD 117.1792
Најновије вести