Љубиша Дунђерски поднео оставку на место тренера Спартака

СУБОТИЦА: Шеф стручног штаба Спартака Љубиша Дунђерски изјавио је данас да је поднео оставку на ту функцију, саопштио је фудбалски клуб из Суботице.
s
Фото: Youtube Printscreen

"Донео сам одлуку након јучерашњег пораза и непреспаване ноћи да поднесем оставку на место шефа стручног штаба Спартака. Оставку подносим из људских и моралних разлога, а пре свега јер осећам да више не могу да помогнем Спартаку у борби за опстанак. Мислим да у право време подносим оставку, јер следи пауза у првенству, а самим тим ће нови тренер имати довољно времена да се упозна са играчима и промени нешто у систему игре, а све у циљу што бржег опстанка Спартака у СЛС. Захваљујем се Управи клуба и навијачима на досадашњој подршци и разумевању овог мог чина. Напред, Спартак", саопштено је на званичном сајту Спартака.

Дунђерски је водио Спартак од септембра прошле године, пошто је на клупи Суботичана заменио Славка Петровића. Спартак се налази на 13. месту на табели СЛС са 24 бода.

Zoki
20.03.2023 • 19:43
Posteno,samo pre njega je nesposobni Torbica morao da to uradi,jel on pojma nema godinama,dovodi igrace koji nisu ni za 4 ligu,2 krstena igraca nije doveo.
EUR/RSD 117.2737
Најновије вести