Селаковић: Серијал Н1 "Јунаци доба злог" о председници владе најпрљавији медијски линч

БЕОГРАД: Члан Председништва СНС Никола Селаковић оценио је данас да се емисија на ТВ Н1 из серијала "Јунаци доба злог" о председници владе не може другачије описати него као најпрљавији медијски линч и да представља најаву тона у којем ће тајкунска опозиција водити предстојећу предизборну кампању.
Nikola Selakovic/Fonet/MSP
Фото: Фонет/МСП/Никола Селаковић

Селаковић у саопштењу истиче да је реч о "карневалу мржње и зла" и да је емисија сачињена од бесмислених тирада, увреда и малигних произвољности.

"Ова одурна емисија је, не само суноврат новинарства, већ и најава тона у којем ће тајкунска опозиција водити предстојећу предизборну кампању. Белодано је јасно да ће клептократска елита бившег режима настојати да обесмисли сваки цивилизован политички дијалог и да ће Србију покушати да баци у блато мржње, клеветања и увреда", оценио је Селаковић, а саопштио СНС.

Он је додао да онима који су, како је рекао, узели учешће у хајки на успешну и одговорну жену, није сметало када је Србија била на коленима и ивици банкротства.

Како додаје, једина кривица Ане Брнабић је то што се налази на челу најуспешније владе у нашој новијој историји и што дели визију самосталне и напредне Србије са председником Александром Вучићем, који је "највећи трн у оку свих непријатеља српских државних и националних интереса".

Додаје да су у емисији бизарно поредили Србију са нацистичким концентрационим логорим, чиме су, каже, на недопустив начин увредили све жртве нацизма.

"Наша земља је све супротно од онога што се свакодневно сервира на Н1 и у разним Ђиласовим и Шолаковим пропагандним гласилима, али Србија и њени грађани, сигуран сам, неће пристати на то да буду самлевени у њиховом млину мржње и прљавштина, и све те помије на крају ће и аутори и њихови налогодавци и финансијери кусати сами", поручио је Селаковић.

EUR/RSD 117.5504
Најновије вести