Шапић о Вучићевом позиву на уједињење: Очекујем договор

БЕОГРАД: Председник СПАС-а Александар Шапић изјавио је вечерас да је расположен да прихвати предлог председника Александра Вучића о уједињењу СНС и СПАС, додајући да се нада да ће договор о томе бити постигнут и да већ, можда, од јуна две странке буду део заједничке организације.
aleksandar sapic tanjug
Фото: Tanjug/ Andrija Vukelić

Могу да потврдим то што је Вучић рекао, да ћемо у следећих месец дана и званично сести да разговарамо на ту тему, рекао је Шапић за Танјуг.

На питање да ли је расположен да прихвати позив, Шапић је одговорио потврдно и додао да је предлог последица њихових разговора, те понавља да је то до сада био разговор њих двојице, а сада се подиже на виши ниво.

Сада то подижемо на виши ниво две организације и у следећих пар недеља, надам се да ћемо успети да направимо договор и да будемо, можда већ од јуна, део заједничке организације, рекао је Шапић.

Вучић је вечерас после седнице Председништва СНС пренео да је поднео предлог странци, који је једногалсно прихваћен, да се формира радна група која ће кренути у разговоре са СПАС Александра Шапића око уједињавајња у једну политичКу странку.

Veliki u malom
06.05.2021 • 02:45
Glatima poslanica Sv. apostola Pavla: Gl.4-1 Ali velim: dok je naslednik mlad nista nije bolji od roba, ako i jest gospodar od svega. Gl. 4-3 Tako i mi kad bijasmo mladi bijasmo pod stihijama svijeta zarobljeni.
Moja malenkost kaze:
Samo veliki ljudi, po svojim delima, dostojni svoga znanja i umeca, smatraju sebe ravnim sa najmanjim covekom iz naroda, dokazujuci tako svoju velicinu, a ne pokornost. Veliki covek se ne dokazuje svojom visinom, vec svojim delima. I mali mogu biti veliki ljudi.
EUR/RSD 117.5736
Најновије вести