Палма: Јавило се 320 жена у Јагодини које ће тужити Маринику Тепић

БЕОГРАД: "Појавило се 320 жена које ће да туже Маринику Тепић, јер је она рекла како је свака жена која се запослила у Јагодини претходно добила од мене број мог телефона да се јави на ''дружење, изјавио је данас председник Странке српског јединства и градоначелник Јагодине Драга Марковић Палма.
palma, tanjug
Фото: Tanjug/N.Jovanović, arhiva

Те жене су се саме јавиле да туже Маринику. То су жене породичне. Ја сам на власти од 2004. године, тада су биле девојке сада имају породице, неке и унуке. Ово је сада последње време", рекао је Марковић гостујући на телевизији Прва.

Он је оценио како је аферу о сексуалном злостављању жена и малолетних девојака пласирала опозиција, а да су напади почели када је откад је, како каже, питао Ðиласа да ли заиста има те паре и како их је зарадио,

"Они су нашли неког човека који наводно све зна, али није причао о томе, јер ме се плашио. Па како се није плашио кад је упао у РТС? Све су измислили. Какве журке, деца од 17, 18 година. То нису журке. Ви знате колико је привредника дошло у Јагодину. То нису журке, то су ручкови", изјавио је Марковић.

Додао је да је јуче у тужилаштву тражио да се испитају сви наводи Маринике Тепић и додао како ће паралелно са тужилачком истрагом да тужи све који су га оптужили за сексуално злостављање.

Марковић је рекао да Тепићева није поднела кривичну пријаву тужилаштву притив њега, јер зна да би уз њу морала да достави доказе.

Он није децидирано одговорио на питање да ли су тачни ранији наводи премијерке Ане Брнабић да ју је Марковић звао на "бунга-бунга" журке, већ је рекао да је са премијерком комуницирао искључиво службено.

Zar samo 320?
21.04.2021 • 18:10
Ovo je za veliki broj Jagodinaca veliko iznenadjenje, jer je Palma uspeo da zaposli samo 320 zena, zato sto su misljenja da je taj broj mnogo veci, ne racunajuci one koje su dobile novcanu satisfakciju, jer im je ta nadoknada zbog nedostatka radnih mesta, u ovim teskim vremenima dobro dosla. Mnogo im je, u takvoj odluci, pomogla pesma "Uzmi sve sto ti zivot pruza" koju Palma obozava. Postenje jeste iznad svega, ali cascavanje je iznad casti. Poklonima se u zube ne gleda, kad je u pitanju cast.
Posejano rasejanje
21.04.2021 • 18:31
Tek mi je sada jasno zasto je gabaritni Palma delio zenama, za neke prznike, od 3 do 5 hiljada dinara. To im je bila javna nagrada za poboljsanje nataliteta, jer nije cicija kao njegov politicki sabrat Dacic da ne uvazava sopstveni porod, ne pomazuci ugrozenu decu posejanju po belom svetu. A kukamo kako nam preti "Bela kuga". Onda ne treba da se cudimo sto narod kaze "da tvoj rodjeni moze da ti bude najveci neprijatelj", ali samo zato sto ne znaju svoje poreklo, nauceni od domacih stranaca.
EUR/RSD 117.5783
Најновије вести