Михајловић позвала Вулина да изађе из Владе због става о ЕУ

БЕОГРАД: Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић, оценила је данас да је став министра унутрашњих послова Алексадра Вулина о ЕУ лицемеран и позвала га да изађе из владе.
zorana mihajlovic yt
Фото: Youtube Printscreen

"Легитимно је да неко буде против Србије у ЕУ, да ли је то паметно или није, време ће да покаже. Али, са друге стране, ако неко седи у Влади Србије која као један од приоритета има улазак у ЕУ, ако седи у владајућој коалицији чији је то такође један од приоритета, онда је апсолутно неморално и лицемарно причати о томе да Србија не треба да буде у ЕУ", изјавила је Михајловићева на молбу новинара да прокоментарише Вулинов став да због уцена ЕУ, Србији није место у Унији.

Она је рекла да Вулинова странка треба да изађе из владајуће коалиције, изађе на изборе са својим програмом и види да ли то грађани хоће.

"Онда би то било у реду. Овако седети у владајућој коалицији која каже да ми хоћемо да идемо у ЕУ и да ускладимо наше законе са европским законима...Нема разговора о томе, то се не мења. Такође, мисим да господин Вулин не може да промени тај пут ка ЕУ и оно што је Србија започела“, оценила је Михајловићева.

Dojčilo
17.10.2022 • 12:25
U čije ime ovaj anglosaksonski špijun u ženskom obliku istupa. Pa ja za Vučića ne glasam godinama samo zato što je takve doveo u izvršnu vlast!!
Драган
17.10.2022 • 13:14
Михајловићева да напусти владу због става према Србији.
Miomiris
17.10.2022 • 15:00
Gospodja mini starka izbacuje otrovne strelice na sve koji se protive tzv. EU koja sve njene fekalije pokusava da sruci na Srbiju, a da toga nije svesna, uvazavana ali ne i postovana mini starka. Ako njoj odgovara miomiris evropske sopstvenosti neka ga zadrzi za sebe, a da preko njenih opservacija to ne osecaju ostali gradjani Srbije. Svime i svacim se, gospodja mini starka bavi samo ne njenim resorom. A medjusobna prepucavanja neka zadrze za sebe, a ne da zaludjuju i onako sludjeni, narod.
Miomiris
17.10.2022 • 15:15
Njenim pozrtvovanjem da se uniste privredni resursi u svim domenima, kao sto je zivotna sredina, i jos vaznije, elektrodistribucija, toliko je dostigla nivo negativnosti, da Srbija, umesto da izvozi mora da uvozi struju. Sada kada je ceo svet zapao u veliku zavisnost. Bar smo mogli da izbegnemo velike gubitke u resoru koji zastupa ona. Ali sta se tu moze kad nasi vladari vole da se gloze i da se, bas, u nicemu ne sloze. Kako nam je tako nam je, jer su oni to hteli, mi cutali, a mentori tu doveli
EUR/RSD 117.3738
Најновије вести