Гојковић сазвала нову седницу парламента за среду

БЕОГРАД:  Председница Скупштине Србије Маја Гојковић, на захтев 154 народна посланика, сазвала је ново ванредно заседање парламента за среду, 12. фебруар, са почетком у 10 часова.
maja gojkovic, Tanjug/Dragan Kujundžić
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Народни посланици разматраће Предлог одлуке о престанку функције председника суда у судовима опште и посебне надлежности у Републици Србији, који је поднео Одбор за правосуђе, државну управу и локалну самоуправу и више предлога одлука о избору судија који се први пут бирају на судијску функцију, а које је поднео Високи савет судства.

На дневном реду наћиће се и Предлог одлуке о давању сагласности на Финансијски план Комисије за хартије од вредности за 2020. годину, који је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

Биће разматрани и Предлог одлуке о давању сагласности на Финансијски план Регулаторног тела за електронске медије за 2020. годину, који је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава, и предлози одлука о давању сагласности на Ребаланс финансијског плана Агенције за енергетику Републике Србије за 2019. и 2020. годину, које је поднео Одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести