Златан Ибрахимовић за Егзит: "Уживајте у фестивалу слободе, следеће године сам ја хедлајнер"

Једна од највећих фудбалских звезда свих времена Златан Ибрахимовић обратио се љубитељима Егзит фестивала у видео поруци и поздравио их у духу овогодишње теме фестивала "EXIT Freedom"!
ibrahimovic2
Фото: Youtube Printscreen

"Здраво моји пријатељи, уживајте у фестивалу слободе! Моје име звучи као велики бенд, па можда следеће године ја будем хедлајнер", у свом стилу се нашалио популарни шведски фудбалер босанског порекла. Његова порука биће емитована пред почетак и на полувремену утакмица из завршнице Светског првенста у фудбалу које ће фестивалска публика моћи директно да гледа на огромном ЛЕД екрану у VISA FIFA World Cup зони смештеној у фестивалском кампу на новосадском Штранду.

У специјалној VISA FIFA World Cup зони између утакмица посетиоци ће моћи да уживају уз дневне журке у организацији АС ФМ радија, а такмичарски дух у паузама да пренесу на постављени стони фудбал. Посетиоце очекују и додатне игре и VISA активације уз могућност фотографисања са маскотом FIFA World Cup 2018. На ово масовно гледање утакмица у друштву више хиљада љубитеља фудбала, позвани су не само кампери, већ и сви посетиоци популарног новосадског купалишта Штранд.

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести