Закрпљена рупа на путу у Петроварадину

Након писања нашег листа о рупи која месецима чека асфалт на углу улица Динка Шимуновића и Мажуранићеве у Петроварадину, путари су брзо одреаговали и већ током викенда насули туцаник, а почетком ове седмице и закрпили оштећење на коловозу.
Силвија Ковач
Фото: Силвија Ковач

Подсетимо, након што су радници ЈКП “Водовод и канализација” санирали хаварију пре неколико месеци остала је велика рупа која је угрожавала безбедност у саобраћају. Већина возача је заобилазила ошрећење возећи супротном траком, али прошле седмице неко од грађана је вероватно колима упао у рупу, налетео на решетку за одвођење воде и озбиљно оштетио доњи део возила што се могло закључити по црном уљаном трагу дуж Мажуранићеве улице.

Текст и фото: С. К-ч

Salajčanin
03.12.2021 • 10:13
Svaka čast i vama i ovima što su zakrpili...Samo tako nastavite!
Boza
03.12.2021 • 11:27
Neverovatna vest u 21 veku
Округићева Пет…
03.12.2021 • 12:38
Поштовани, дођите до улице Округићева у Петроварадину и да видите у каквом је стању и у каквим условима житељи овог дела живе. Бахатим понашањем инвеститора улица је у хаосу, увек је блато, улази у зграде уништени, шљунак на све стране...посебно део од улица Божидара Аџије до Мостарске. Као да улица није део овог града...нико не предузима ништа....иако је бахати инвеститор на броју 20 више пута пријављиван...ништа није предузимано...не поштује се ништа...а житељи трпе...срамота....дођите...погле
EUR/RSD 117.2933
Најновије вести