Уручени кључеви станова за припаднике снага безбедности

НОВИ САД: Кључеви 25 станова у новосадском насељу Југовићево данас су уручени породицама припадника снага безбедности, ратних и војних инвалида, као и породицама погинулих бораца.
milos vucevic, Dnevnik/F. Bakić
Фото: Дневник/Ф. Бакић

На церемонији у Новом Саду кључеве им је уручила премијерка Ана Брнабић, а реч је о купцима првог "пакета" завршених станова у оквиру прве Б фазе.

Данас су уручени кључеви првих 25 станова, а од сутра креће и уручење кључева осталих 413 станова, што значи да ће у оквиру те фазе бити додељено 438 станова, у три нове зграде у насељу Југовићево.

Премијерка Ана Брнабић рекла је да је ту због њих, трећи пут у Новом Саду, након полагања камена темељца на почетку градње и уручења станова из прве А фазе, најављујући да ће се ускоро додељивати станови у Сремској Митровици.

"Ово је пројекат којим кажемо хвала, вама и вашим породицама, на свему што сте урадили, што сте се определили за позив који подразумева да сте сваког дана у потенцијалној опасности, на бранику отаџбине, да сте ту да браните грађане, што је веома озбиљан позив. Ово је најмање што можемо да урадимо за вас", поручила је премијерка.

Уручењу кључева станова присуствовали су министри одбране Небојша Стефановић, правде Маја Поповић, грађевинарства Томислав Момировић, председник Покрајинске владе Игор Мировић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, директор БИА Братислав Гашић.

EUR/RSD 117.4890
Најновије вести