У току пријаве за „JCI TOYP” програм: Носиоци позитивних промена

Удружење “ЈЦИ Нови Сад” током априла организује “JCI TOYP” програм у Србији, чија је идеја препознавање младих људи који су својим досадашњим трудом и радом достигли успех у одређеним областима, и на тај начин допринели креирању позитивних промена у свом окружењу.
JCI
Фото: ЈЦИ Нови Сад

Конкурс је намењен свима од 18 до 40 година, а будући кандидати до 18. априла могу да попуне пријаву која се налази на Фејсбук страници “ЈЦИ Нови Сад” у оквиру најаве програма “JCI TOYP”. Кандидати који се истичу својим постигнућима могу се пријавити сами или их неко може номиновати попуњавањем пријаве. Могу бити номиновани у областима пословног, економског или предузетничког достигнућа, доприноса деци, миру у свету или људским правима, научном или технолошком развоју, хуманитарном или волонтерском лидерству.

Овај међународни догађај се трећи пут организује у нашој земљи и, поред настојања да се младима ода заслужена почаст за њихова достигнућа, има за циљ јачање свести о важности сопственог залагања и иницирања идеја и пројеката. Победник ће бити кандидат за одлазак на ЈЦИ Светски конгрес, који се у новембру одржава у Јоханесбургу. Сам национални пројекат завршиће се свечаним уручивањем награда победницима овогодишњег “TOYP” програма.

Б. П.

EUR/RSD 117.5804
Најновије вести