Продајни центар Emmezeta отворен у Новом Саду

Продајни центар “Emmezeta”  је отворен у Новом Саду, на адреси Темеринска 95, где ће посетиоци имати прилику да уживају у великом, атрактиваном простору, опремљеном по водећим стандардима уживања у уређењу дома.
d
Фото: Дневник/Ф. Бакић

Купце очекује велики избор намештаја, свега што је потребно за уређење дома, канцеларије, баште, корисних и лепих поклона, као и клуб-картица “Emmezeta”, односно програм лојалности који доноси бројне погодности. Петком, суботом и недељом посетиоце очекују и викенд-акције на одређени асортиман.

- Нови Сад је један од највећих градова у Републици Србији и због тога смо, након две године припреме, са задовољством и овде отворили наш центар, тако да је за нас данас велики дан - у име “Emmezeta” маркетинга истакла је Софија Буровац. – Позивам Новосађане да посете “Еммезету” и пронађу обиље инспирације да додатно опреме свој дом. Предност “Emmezeta” центра је то што, поред намештаја, продаје и технику и декорацију, дословно све што омогућава да у једном даху опремите свој животни простор. Такође, поносни смо и на уређење нашег објекта, у оквиру којег људима пружамо могућност да виде како изгледа, рецимо, дневна соба или кухиња, и на тај начин инспирацију преносимо у домове наших купаца.

Фото: Дневник/Ф. Бакић

Пословна политика “Emmezeta” центра огледа се и у томе да, приликом доласка у нови град, уручи донације институцијама којима су најпотребније. Поводом отварања, “Emmezeta” је донирала 500.000 динара Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.

- Значајно је све ново што се дешава у граду, посебно ако је пропраћено хуманим гестовима – потврдила је ВД директорка Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине др Јелена Антић. – Поред капиталних улагања Покрајине у наше веће уређаје, свака донација нам значи, а ово није мало. Уз такву подршку трудимо се да побољшамо услове за боравак малих пацијената у нашој установи и томе ћемо наменити и овај новац. Сваког дана сусрећемо се са компанијама и појединцима, који су вољни да помогну нашој установи, као и осталим сродним институцијама, што је изузетно важно због свести људи и добробити свих нас, јер само са развијањем такве свести можемо ићи напред.

Фото: Дневник/Ф. Бакић

Продајни центар у Новом Саду је пети објекат компаније “Emmezeta” у нашој земљи, после два у Београду, као и у Чачку и Нишу. “Emmezeta” у Србији с успехом послује већ више од пет година.

Б. Павковић

 

EUR/RSD 117.5749
Најновије вести