Почела вакцинација у тржном центру Променада

НОВИ САД: У новосадском тржном центру Променада јутрос у 10 сати отворен је пункт за вакцинацију Дома здравља Нови Сад, а радно време је сваки дан од 10 до 18 часова.
promenada
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Према речима директора, доктора Веселина Бојата, ово је добар пример како имунизација треба да се приближи грађанима.

Тренутно су на располагању две вакцине, Синофарм и Фајзер, али ће у зависности од интересовања грађана, на овом пункту бити доступне и остале, рекао је директор Дома здравља.

Члан градског већа за здравство, доктор Драган Стајић, истиче да имунизација у Новом Саду тече одлично. Вакцинисано је три четвртине грађана старијих од 80 година, а 60 одсто старијих од 60 година.

Стајић сматра да се отварањем пунктова у тржним центрима сада приближавамо радно способном становништву између 20 и 50 године.

Ja mislim i j…
06.05.2021 • 20:40
Od srca zelim da se zahvalim, DRZAVI, ZDRAVSTVENOM SISTEMU i svima koji su sa njima u sklopu, za zastitu naseg ZDRAVLJA. Zelim da pohvalim SAJAM, U kojem je sve DIVNO proteklo u vakcinaciji i revakcinaciji, MOJE PORODICE. Super organizovano, divno osoblje, a Promenadi zelim da budu odgovorni i puni uspeha kao SAJAM! Svima dobro zdravlje i NAMA I VAMA!
EUR/RSD 117.5713
Најновије вести