Отворена и трећа Лидл продавница, ускоро још две

Трећа продавница компаније “Лидл” отворена је  у Темеринској 98а, уз поштовање свих прописаних епидемиолошких мера.
lidl, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Главни извођачи радова биле су домаће фирме, заједно са 50 домаћих подизвођача радова, а ова компанија у свом новом објекту запослила је више од 60 људи. При изградњи нове продавнице, уклоњена је и хладњача, која је представљала опасност за грађане због њеног стања и могућег обрушавања.

За све мајке чије су бебе рођене на дан отварања у Клиници за гинекологију и акушерство (Бетанија), ова компанија припремила је поклоне –кутију производа за негу коже Лидл брендова  “Циен”, “Лупилу” и “Сиемпре”, у оквиру пројекта “Таши-таши” у сарадњи са компанијом “Апело”.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић најавио је на свом Твитер налогу да је у плану и изградња нове “Лидл” продавнице на Лиману. Градоначелник Вучевић написао је и да је угостио представнике ове компаније, те да су резимирали досадашњи рад и разговарали о будућим плановима.

– Нови Сад добио је трећи “Лидл” објекат! У нашем граду јутрос је отворен још један “Лидл” продавница, али то није званично обележено због поштовања епидемиолошких мера – навео је  Вучевић. – Иначе, у току је изградња четвртог објекта, а у припреми је и изградња петог, који ће бити на Лиману.

“Лидл” је своје прве продавнице у Србији отворио у октобру 2018. године, а тренутно има 49 објеката у 32 града широм земље.

Д. А.

EUR/RSD 117.5749
Најновије вести