Најлепши табло Гимназије Исидора Секулић

На трећем “Избору за најлепши матурски табло Новог Сада” у организацији “Color Media Communications” и портала nshronika.rs, највише гласова жирија и корисника Фејсбука добили су таблои Гимназије “Исидора Секулић” – друштвено-језички смер, чији је пано заузео прво место, на другом месту је смер педијатријска сестра-техничар Медицинске школе “7. април”, док је на трећем разред А42 Техничке школе “Милева Марић Ајнштајн”.
д
Фото: Дневник/С. Шушњевић

Представницима разреда који су освојили прва три места, награде су уручили виша кустскиња Музеја Војводине Чарна Миленковић и спортиста Ненад Пагонис.

Како би се и након прославе матура дружили, као награду за прво место ученици ће имати прилику да обиђу знаменитости Суботице и Палића, у склопу  једнодневног излета за цео разред уз заједнички ручак, док је за  друго и треће место обезбеђено по два ваучера за пића по жеljи у кафићу “Бриџ бар - Штранд” на Штранду. 

Поред гласова путем Фејсбука, где су представljени сви матурски таблои, о три најлепша матурска таблоа одлучио је и стручни жири, чији су чланови били Чарна Миленковић, представница ОПЕНС организације за младе Јелена Караћ, певачица Тања Бањанин, Ненад Пагонис, фотографи Дарко Дозет и Радивој Хаџић и фотографкиња Гордана Јовић Атлагић. Они су указали да фотографије матураната већ традиционално улепшавају Нови Сад.

Д. Андулајевић

 

EUR/RSD 117.3152
Најновије вести