„Моја прва љубав“ у ОШ „Ј. Ј. Змај“ у Сремској Каменици

НОВИ САД: Војводина неће чекати на нове навијаче, она је потенцијалним навијачима кренула у сурет.
v
Фото: Dnevnik.rs

Недавно у ОШ „Соња Маринковић“ на Грбавици, данас у ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Сремској Каменици, тренер Милан Раставац са четворицом првотимаца посетио је ученике послеподневне смене и са њима разговарао о вредностима садржаја који живот значе, означивши клуб који негује 100-годишњу фудбалску традицију као носиоца здравог живота и такмичасрког духа генерација младих људи који су клуб стварали и у њега уткали најлепше године живота.

- Спорт нам доноси чврстину, одлучност и вољу за надметањем – нагласио је Раставац. – Живот је борба, а ви ћете се борити у спортским оквирима и у неким другим областима које сами одаберете и у којима ћете бити бољи од неких других покрај себе како бисте себи обезбедили бољи живот. Будите спремни за ту борбу, без обзира на тренутне успоне и падове, будите спремни да ту борбу контролишете. У знатној мери то ћете лакше  постићи уколико се бавите спортом.

Ученике су поздравили и на њихове жеље за фотографисањем и аутограмима одговорили: Лазар Царевић, Немања Николић, Мамаду Траоре и Милан Лазаревић.

Л. Бз.

Супер, али
08.10.2022 • 14:23
Још да деца заиграју уместо дебело плаћених а бескрвно борбених на терену фудбалера више би гледалаца било на стадиону. Анемична, неборбена и неефикасна игра је садашње Воше. На жалост ни ова дивна деца, ни велико гостопримство основних школе не може помоћи Воши да привуче гледаоце. Допадљива игра са много голова и освајање бодова су магнет за гледаоце. Школама и деци свака част на одзиву, али је то без далекосежних ефеката.
EUR/RSD 117.3738
Најновије вести