ГСП организује превоз за учеснике 45. Фрушкогорског маратона

ЈГСП „Нови Сад“ обавештава кориснике услуга превоза да ће и ове године бити организован ванредан превоз за учеснике Фрушкогорског маратона.
Autobusi JGSP "Novi Sad" Foto: Dnevnik.rs
Фото: Дневник.рс, илустрација

У суботу, 07. маја, аутобуси ће саобраћати ка Поповици од 05:45 до 10:00 часова (по потреби) са следећих полазних места:

-  стајалиште испред Железничке станице, аутобуско стајалиште линија 71-74  (аутобуси се заустављају на стајалишту код Моста слободе, центру Сремске Каменице и на окретници Војиново, уколико има места)

- стајалиште на Булевару ослобођења, које се налази на почетку Моста слободе поред Лиманског парка (аутобуси се заустављају на стајалишту у центру Сремске Каменице и на окретници Војиново, уколико има места).

Повратак са Поповице (од Мајданске улице до Железничке станице) биће организован у суботу по завршетку маратона до 22:00 (последњи полазак је у 24:00 часа). Стајалишта са Поповице до Железничке станице су следећа: Поповица (окретница), Војиново, центар Сремске Каменице, редовна стајалишта на Булевару ослобођења.

Цена карте у једном смеру је на нивоу званичне цене за Поповицу и износи 65 динара. На ванредним поласцима неће важити претплатне, нити повлашћене карте.

Карте за превоз до Поповице моћи ће да се купе у аутобусу, на Железничкој станици (аутобус на платоу) и у „покретној“ благајни код Лиманског парка.

У повратку са Поповице карте ће се продавати у обележеном минибусу, постављеном код привремене окретнице на раскрсници Фрушкогорског пута и Мајданске улице. Како би се саобраћај што ефикасније одвијао, молимо путнике да купују возне карте на привременим продајним местима (ван аутобуса) и да припреме тачан износ новца за карту, те да не чекају задњи моменат за превоз до Поповице. 

Дана 08.05.2022.године (НЕДЕЉА), организован je ванредан превоз учесника маратона до Поповице, поласци са стајалишта испред Железничке станице у 10:00 и 10:40 часова. Повратак за Нови Сад у 15:00 часова.

Сви аутобуси који буду саобраћали на ванредном превозу биће обележени посебном ознаком „Фрушкогорски маратон“.

Због одржавања 45. Фрушкогорског маратона 07. маја привремено се у оба смера мења режим саобраћаја на Фрушкогорском путу у Сремској Каменици. Траса линије број 74 Нови Сад-Поповица биће скраћена од 06:30 до 14:00 часова (опционо до 22:00 часа, у зависности од проходности пута), тако да ће аутобуси саобраћати до раскрснице Фрушкогорски пут-Мајданска улица (аутобуско стајалиште Буџак).

EUR/RSD 117.3235
Најновије вести