Друго издање књиге „Изгубљени у равници” у књижарама

Друго, допуњено издање књиге популарне историје „Изгубљени у равници” објављено је ових дана након успеха првог издања књиге коју је крајем 2017. године написао Жикица Милошевић, а издао „Color Media Communications”.
Knjiga izgubljeni
Фото: Printscreen

Овог пута реч је о коауторском раду с Миланом Кузмановићем. Он се недавно вратио с постдипломских студија у Шангају, а тема допуњеног издања је историја војвођанских народа.

У тој књизи заинтересовани могу прочитати о занимљивим нацијама за које многи нису ни знали да су живели у Војводини: Шпанцима, Италијанима, Французима, Грцима, Јерменима, Пољацима, као и о Цинцарима, Албанцима, Бугарима и многим другим. Нова књига има 33 занимљиве и скривене приче о познатим, као и мање познатим популацијама које су живеле или и дан-данас живе у Војводини.

Ново издање књиге „Изгубљени у равници” има 260 странице, уместо 132, колико има прво издање, и коштаће 990 динара. Заинтересовани књигу могу купити код колпортера, у књижарама „Лагуне” и наруџбом у редакцији „Color Media Communications”.

К. И. И.

EUR/RSD 117.5749
Најновије вести