Хеј, који си знак: 18 најгорих астро комбинација

Неким хороскопским знацима је суђено да буду зајено, али -  има и оних који боље да се никада нису ни упознали...
svadja
Фото: pixabay.com

Превентивно, доносимо списак 18 лоших/лошијихи најлошијих љубавних хороскопских комбинација.

Бик + Близанци: Ова два знака доста се свађају. Иако њихови сукоби и нису тако страшни, јако су чести. Разлог - Близанци су превише нестрпљиви за тврдоглавог Бика.

Рак + Водолија: Њима је тешко да успоставе неопходну дозу поверења у односу и зато ретко функционишу добро у вези.

Лав + Лав: Баш се не слажу у сексуалном аспекту, али им зато поверење на завидном нивоу. Секс није све, али ако не функционише – све може да се заврши с пуно фрустрација.

Шкорпија + Шкорпија: У овој комбинацији, партнери извлаче оно најгоре једно из другог. Плус, превише су емоционални.

Близанци + Шкорпија: Ово је вероватно једна од најгорих могућих комбинација. Ово двоје једно друго бескрајно нервирају, плус нема шансе да се икад разумеју.

Ован + Рибе: Не верују једно другоме и не могу да поставе одговарајуће границе. Другим речима, не могу да се „отворе“ у вези, а у том случају – можда је боље да ништа ни не започињу.

Водолија + Рибе: У теорији би могли да функциониђу као пар, али у пракси... Недостаје им равнотеже и спознаје да живот није бајка.

Ован + Бик: Често не успевају јер нису у могућности да ставе на страну своје разлике. Узрок краја њиховој љубави најчешће се крије у унутрашњим питањима и превирањима.

Ован + Јарац:  Физичка љубав и комуникација не иду им добро. У преводу, не могу да се разумеју, баш као ни да функционишу на истим таласима.

Бик + Лав: Још једна комбинација у којој комуникација баш и није на завидном нивоу. Обоје траже некога ко није тако крут, што тешко да ће пронаћи једно у другоме. Ако пак не желе баш тако лако да одустану, креативна снага је оно што би могло да их повеже.

Вага + Јарац: Када се у везу почну да се мешају ствари попут ега, све креће низбрдо. Ако баш инсистирају да ова веза функционише, мораће прилично да се помуче.

Бик + Водолија: Овом пару недостаје поверења. Муче се с проналажењем заједничких тема и често нервирају једно друго. Укратко, њихове разлике су једноставно превелике.

Јарац + Водолија: Нису баш занимљиви једно другоме. Другим речима, досађују се када су заједно. Међутим, ако би им пошло за руком да пронађу нешто заједничко, онда могу да функционишу.

Близанци + Рак: Могу да буду добри пријатељи, али у љубавним односима баш и не функционишу баш сјајно. Превише су емоционално различити и требају им потпуно различите ствари.

Ован + Рак: Ово може да буде јако болан однос. Потребно је уложити пуно труда да би он функционисао, а чак и онда веза обично на крају не успе. Ован и Рак једноставно нису задовољни једно с другим.

Фото: pixabay.com

Бик + Стрелац: Схватају живот на исти начин, али ван тога им ништа није заједничко. Једноставно се не привлаче и боље је да буду само пријатељи.

Ован + Шкорпија: Ован својим понашањем често може да повреди осећања Шкорпије и то ствари у вези чини прилично напетим. Тај однос је једноставно превише тежак.

Стрелац + Јарац: Нису у стању да схвате своје разлике на начин на који би требало. Они се сјајно забављају заједно, али то за везу није довољно. Оно чега мањка у овом односу је стабилност.

Близанци + Девица: Ова два знака се стално мењају, али не на исти начин. Међусобно се осуђују више него што би требало.

Бик + Шкорпија: Ово је веза која се, такође, најчешће болно завршава. Морају да буду потпуно усредсређени једно на друго. У супротном ће им љубавна искра зачас „побећи“.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести