Фејсбук на Копаонику снима документарац о Ђоковићу

КОПАОНИК: Фејсбук на Копаонику снима документарац о првом тенисеру света Новаку Ђоковић, уз кадрове са седме "Другаријаде" коју организује Фондација српског аса.
novak djokovic
Фото: Tanjug (video arhiva)

Вишечлана екипа је стигла из Велике Британије, са бројном опремом, богатим искуством и зељом да Ðоковића, његову супругу и Фондацију представе целом свету на леп и занимљив начин.

На челу њиховог тима који чине продуцент, звучни оператор, камермани и асистенти, је Том Пери из Лондона, испред компаније "Филм Фармерс", ангажованом од Фејбука, а први сарадник је Сем Клејсон из Саутемптона.

Наш тим и није толико велики, јер смо овако флексибилнији и можемо брже и лакше да направимо снимке. Правимо филм од неколико минута, са фокусом на добротворним активностима најбољег тенисера на планети. Са тим задатком смо провели неколико дивних дана у Брзећу снимајући активности Фондације "Новак Ђоковић". Све је протекло јако добро и глатко, а имамо много одличних кадрова са децом где су се Новак и Јелена дружили са њима. Стварно је све беспрекорно, тако да смо веома смо задовољни како напредује снимање. Корисници ФБ мреже ће моћи да виде материјал крајем октобра или до краја године најкасније, истичу Британци, саопштио је Ђоковићев ПР тим.

Како наглашавају, Ђоковић их је одушевио професионализмом, стрпљењем и односом према малишанима које је угостио на кампу пријатељства.

Дефинитивно ћу од сад, па надаље, навијати за њега када будем гледао тенис. Новак је јако фин, опуштен, пријатан, и све што смо га замолили да уради, чинио је са лакоћом. Срећни смо што сарађујемо са таквим човеком и надам се да ћемо имати прилике да снимамо поново, каже Том.

О Новаковој филантропској страни тим из Енглеске није био много упознат, додаје Сем.

Знали смо за његову тениску каријеру, али људи у Енглеској генерално нису довољно упознати са Фондацијом, и свиме ониме што ради како би помогла деци, поготово овде у Србији. Тако да је било јако лепо отворити очи и видети шта Новак и Фондација чине за најмлађе.

Тим из Лондона признаје да је одушевљен амбијентом на Копанику.

Планина је задивљујућа и целокупан амбијент на Копаонику. Уживамо у сваком тренутку. Јасно нам је и зашто Новак често истиче овај део Србије у својим интервјуима. Препоручићемо нашим пријатељима да и они посете вашу земљу, закључују Британци.

EUR/RSD 117.3738
Најновије вести