Златибор добија први луксузни хотел у Србији: Први гости до краја 2023.

БЕОГРАД: Једна од водећих светских хотелских групација, Карисма Хотелс & ризортс, наставља да шири своје присуство на југоистоку Европе отварањем првог хотела у Србији. Луксузни хотел са пет звездица, Bor Squared, by Karisma, биће отворен на Златибору, чиме ће се најпосећенији планински центар у Србији наћи на листи светских дестинација на којима групација послује. Отварање комплекса планирано је на јесен 2023. године.
z
Фото: Promo

Хотелски комплекс Bor Squared, by Karisma имаће 71 смештајну јединицу, са додатним капацитетима у врло луксузном резиденцијалном делу који ће бити део хотелског комплекса. Цео комплекс је дизајниран тако да се потпуно интегрише са природним амбијентом који га окружује.

Сведене боје, топла атмосфера, посвећеност сваком детаљу, допринеће осећају удобности дома. Међутим, оно по чему ће се свакако издвајати и што ће га чинити аутентичним јесте врхунска услуга, као и иновативни концепти које нуди.

У саставу Bor Squared хотела је поменути резиденцијални део, као и велики СПА & велнес центар. Ту су и три ресторана која ће, између осталог, нудити разнолик избор хране, укључујући шпанску и италијанску кухињу.

За оне који воле да уживају у погледу и угођају који се савршено уклапа уз аперитиво моменте, ту је Rooftop Bar. У склопу хотела биће и Цигар лаунџ, намењен гостима префињеног укуса који воле да уживају у добрим цигарама док испијају квалитетна пића, као и Лоби бар за уживање уз кафу и добар чај, као и десерте.

Фото: Promo

Према речима Немање Костића, директора Карисма Хотелс & ризортса за Европу и Блиски исток, отварање овог луксузног хотела омогућиће посетиоцима Златибора да искусе врхунску услугу и удобност.

Фото: Promo
EUR/RSD 117.3358
Најновије вести