Упчева: За екипу серије "Outpost", Србија је други дом

БЕОГРАД: Гошћа нове епизоде видео серијала "Танјуг рефлектор" била је глумица Тиана Упчева, која је говорила о својој улози у серији "Outpost"., која је говорила о својој улози у серији "Outpost".
u
Фото: Tanjug (Dragan Kujundžić)

Упчева је рекла да су за добијање улоге у серији "Outpost" кључни били њени претходни контакт и сарадња са продуцентом Џонатаном Инглишем, који је за њу "нашао прави простор у правом тренутку".

У серији Упчева игра Варлиту, краљичину слушкињу, која је у претходној сезони нашла посао крчмарице, али се сада вратила на старо место.

Варлита је наизглед веома наивна и нежна особа али није тако, јер када дође до заплета и расплета итекако се сналази. Веома је привржена ономе коме служи са истанчаним осећајем за праву страну, истакла је Упчева.

Током снимања серије у пандемијско време екипа је пролазила кроз детаљне свакодневне медицинске прегледе, и Упчева истиче да се бринуло о безбедности свих на сету.

Док су поједини глумци "бирали да буду у строгом карантину", остатак екипе је оформимио свој микрокосмос.

Држали смо се заједно и то је један од разлога зашто смо се толико силно зближили. Сада могу да кажем да су ми то пријатељи и моја ''Outpost'' породица, истакла је глумица.

Упитана како објашњава популарност серије, Упчева сматра да је значајан однос глумаца према својим улогама "што публика и види и осети".

Пред камерорм ретко шта може да се слаже. Може да се стави маска и то је тренутни привид, али генерално се енергија јасно одсликава пред камером. И то је нешто што публика препознаје и вуче је серији, рекла је Упчева.

Говорећи о својим плановима, Упчева је рекла да планира да шири своје видике, да ће гледати куда је води пут и да се неће ограничавати географским подручјем, иностранством или Србијом, као и да се неће жанровски ограничавати јер не воли калупе.

Према њеним речима, екипа "Outposta" носи дивно искуство из Србије у коју "вероватно никад никада не би дошли да није снимана серија".

Упознали су нас као народ, саживели се са нама и ово јесте њихов други дом, јер су живели три године. И то је сигурно невероватно искуство које ће носити за читав живот, оценила је Упчева.

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести