Тина Тарнер размишља о еутаназији

Тина Тарнер оставила је отворену могућност еутаназије након што се суочила с бубрежним обољењем и након самоубиства њеног најстаријег сина ове године, преноси Evoke.
tina tarner
Фото: Youtube Printscreen

Певачица, која ће ускоро напунити 80 година, прошла је кроз буран животни период у протеклих пет година. Тачније, она је у посљедњих неколико година доживела мождани удар, а борила се и с раком и тешким обољењем бубрега.

"Ово је право време", изјавила је Тина Тарнер о могућности еутаназије у недавно објављеном интервјуу који је дала за Mail Sunday.

Њен други супруг Ервин није се могао носити с помисли да може изгубити вољену Тину па је недавно донирао својој супрузи бубрег како би пребродила ово тешко раздобље у животу.

Музичка звезда више не иде на дијализу захваљујући новом бубрегу који јој је донирао партнер 16 година млађи од ње, али је у недавном интервјуу казала како је била спремна на смрт прe него што јој је трансплантиран орган.

Такође, Тина Турнер је за Mail Sunday изјавила како је у више наврата размишљала и о суициду како би прекинула своје патње, а њена будистичка вeровања учинила су да постане потпуно равнодушна када је реч о смрти.

Позната америчка певачица осврнула се и на недавно самоубиство свог најстаријег сина Крејга, казавши како је он имао несретно детињство, а да су за то највише криви лоши односи између ње и њеног првог мужа Ајка.

(Klix.ba)

EUR/RSD 117.2710
Најновије вести