Стиже наставак серије Тајне винове лозе

Након дугог ишчекивања, нове епизоде серије „Тајне винове лозе“ стижу пред гледаoце канала Суперстар ТВ у понедељак, 28. марта од 21 час, где ће се и емитовати радним данима у исто време.
д
Фото: Промо

Прича ове хит-серије у другој сезони наставља се тамо где је стала на крају прве, те ће тако гледаоци открити да ли ће опстати љубав за коју су се Вук Томовић и Вера Смиљанић тешком муком изборили. Љубав и вино, две ствари које с годинама постају све боље, главне су теме ове интригантне породичне саге и у наставку приче коју у заједничкој продукцији потписују „Телеком Србија” и „Metro productions”.

Нове епизоде серије „Тајне винове лозе“ воде нас кроз почетак заједничког живота Вука и Вере на југу. Гледаоци ће видети да ли ће Верина винарија Смиљанић, упркос изгорелом винограду, успети да спроведе бербу на време и испоручи огромну количину првокласног вина „Теодора” Французима. Вера ће отпочети истрагу о својим родитељима које је као девојчица изгубила, што ће накнадно имати велики утицај на производњу њеног вина „Теодора“.

Такође, видећемо и да ли ће Вук успети да раскрсти са прошлошћу. Иако започиње везу са Вером за Суботицу га још увек везује бизнис који је изградио, али и супруга Јелена са којом се још увек није развео као и ћерка Ања. Будући да је он био на челу винарије Томовић, а да се одселио на југ, видећемо да ли ће њихова винарија опстати без њега. У новој сезони се појављују конкуренти који ће пожелети да њихову винарију откупе и на тај начин је униште. Вукова сестра Ружа и даље покушава да очува своју породицу, док Зоран жели да направи ново вино, али алкохол који је годинама прекомерно конзумирао долази на наплату па полако губи осећај за занат. Он, такође, још увек није способан да нормализује свој однос са супругом и сином. Над дом породице Томовић, надвија се нова моћна и мистериозна фигура - Коста, контроверзни бизнисмен, некадашњи Радулов штићеник, а у новим епизодама откриће се да ли је он добротвор или злотвор. Он се после неколико година проведених у Немачкој враћа у свој родни крај са женом Теом, познатом музичарком, која ће, између осталог, помоћи младом Ивану, Зорановом сину, да се отисне у свет музике.

Фото: Промо

Идејни творац и извршни продуцент серије Дејан Караклајић је за Радио-телевизију Србије рекао да је вишемилионска гледаност прве сезоне донела наставак серије, а да нова сезона има неколико токова приче.

– То су Вук и Вера, њихова однос, њихова љубав, проблеми са вином, прављење вина, неке друге личне драме породице Томовић, неке друге драме породице Смиљанић и још низ токова. Свашта се дешава. У овој сезони има више дешавања него у првој – открио је Караклајић пре неколико месеци.

Фото: Промо

Популарна домаћа серија за кратко време опчинила је гледаоце широм Србије причом о тајнама, романтичном виноградарском животу и несвакидашњим обртима. Глумачку екипу серије „Тајне винове лозе“ чине Војин Ћетковић, Слобода Мићаловић, Марко Васиљевић, Вања Ненадић, Милица Зарић и многи други, а у новим епизодама придружиће им се и Никола Којо, Драгана Мићаловић, Марко Марковић, Наташа Јањић и бројна друга глумачка имена. Серија је написана по идеји Дејана Караклајића и мотивима Мирјане Бобић Мојсиловић, а главни писци су Ива Митровић и Марко Поповић. Нове епизоде серије режирали су Ана Мариа Росси, Горчин Стојановић, Дејан Караклајић и Марко Глушич. Иначе, серија ће се приказивати и на првом програму РТС одмах по завршетку репризирања прве сезона, која је тренутно у току.

В. Б.

EUR/RSD 117.3358
Најновије вести