Спансовци се селе на нову адресу: Помозите шапицама!

НОВИ САД: Удружење за заштиту животиња Нови Сад - СПАНС објавило је на свом Фејсбук профилу статус у коме траже помоћ.
s
Фото: SPANS

- Нас ових дана муче велики проблеми. Добили смо рок од 30 дана да иселимо псе (сада је тај број већ смањен). Знали смо да нас то очекује у неком моменту и као што знате већ месецима смо покушавали да нађемо плац, али нисмо очекивали да ћемо баш у сред зиме морати да се селимо, али шта је ту је- кажу из СПАНС-а. - Немамо времена за губљење. Свакако нам је већ било сувише напорно да псе шетамо на повоцима све време, а додатне проблеме су нам правили и комшијски пуштени пси. Све у свему и било је време за нови почетак.

Добра вест је да су у последњем моменту уз помоћ пријатеља нашли плац, а још боља да ће им ти дивни млади људи уступити плац без надокнаде, јер и сами воле и помажу животињама.

- Биће нам потребна велика помоћ и подршка да све почнемо испочетка, да нашим “пилићима” направимо нову и једину сигурну луку коју имају. Биће тешко и биће скупо, то већ знамо. Једину наду полажемо у вас који сте нам подршка и који сте нам толико пута помогли кад је горело под шапицама. А сада нам гори на најјаче! - поручују Спансовци. - Надамо  се да ћемо већ сутра, прекосутра имати прорачун и знати тачно о којој цифри је реч, колико кошта сигурност наших штићеника. Све ћемо објавити и све вас обавестити у нади да ћете и овога пута бити уз њих, уз нас.

Број жиро рачуна Удружења за заштиту животиња Нови Сад - СПАНС је: 325-9500600031492-52 или новац можете уплатити путем пејпала: uzzns.spans@gmail.com. Шапице и њушкице вам се захваљују.

М. Стакић

EUR/RSD 117.3357
Најновије вести