Син емиратског шеика одбио да плати рачун у Дубровнику?

ДУБРОВНИК: Син шеика Уједињених Арапских Емирата, Хамадан бин Заједа Ал Нахијана, упловио је луксузном 141 метар дугом очевом јахтом у Дубровник, где се са друштвом лепо забавио у поупларном клубу Culture Club Revelin у старом градском језгру, а потом је одбио да плати цех од 50.000 евра, пише Дубровачки дневник. 
r
Фото: pixabay.com

Позивајући се на своја сазнања, лист пише да је друштву било спорно пиће за хостесе, па је интервенисала и полиција.

Шеиков син је наводно одбио да плати део рачуна који се није односио на његово пиће.

Луксузна јахта Јас допловила је у луку Груж из Тивта у недељу.

Након упловљавања екипа с јахте се запутила у популарни клуб Culture Club Revelin.

Један од ВИП гостију с јахте је током вечери частио згодне хостесе скупим шампањцем, а литре алкохола је попило и принчево друштво све док није дошао подебели цех од 50.000 евра. 

Према писању листа, неименовани седок овог догађаја је рекао да је неко емиратске свите одбио да плати део рачуна за пиће које су конзумирале хостесе, па су се у целу причу умешало обезбеђење, а потом и полиција, која је привела млађег мушкарца.

Уз помоћ других гостију он је, ипак, платио рачун у вредности више од 375.000 куна. 

У полицији је завршила и женска пратња, а након отрежњења су “весели” гости схватили да су наведени износ наручили и попили.

Полиција, међутим, није потврдила ове информације, као ни Culture Club Revelin, јер они имају пословну политику заштите приватности ВИП гостију који посећују Дубровник и нуде пријатну атмосферу без фотографа и фанова.

Иначе, шеиков син је и пре две године боравио у Хрватској, а сада је поновно свратио. Богатство његове породице се процењује на 10 милијарди долара. 

Фирме његовог оца имају више од 50.000 запосленика, а он је власник и треће највеће јахте на свету дуге 162 метра, пише Дубровачки дневник.

EUR/RSD 117.5668
Најновије вести